LivslystSenteret


Livslyst & Motivasjon Senteret er et tverrfaglig spisskompetansesenter med profilerte coacher, mentale trenere, foredragsholdere, pusteeksperter, parterapeuter, familieterapeuter, ernæringscoacher, smerteterapeuter og sertifiserte medisinske og terapeutiske yoga & meditasjonslærere – som vil hjelpe deg: www.livslystsenteret.no

Vi holder til i Kirkeveien 67 (kun 100 meter fra Majorstua-krysset) – i lyse og trivelige lokaler med oppholdsrom, garderobe, butikk, yogasaler, møte-og foredragsrom og flere terapeutrom.

Livslyst & Motivasjon SENTERET skal i første rekke være ET TILBUD FOR ALLE som ønsker MINDRE STRESS og MER LIVSLYST i hverdagen.

Vi har fokus på livslyst, motivasjon, positiv selvutvikling, helse- og rehabilitering, ernæring, fysisk- og psykososial mestring og velvære – med en strek forankring i kvalitetssikret forskning.

Vi har både sertifiserte og diplomerte MediYoga-instruktører med spesialisering innen: stress- og utbrenthet, depresjoner, hormoner og kreft – og sertifiserte Dinah Rodrugues-yogainstruktører med spesialisering innen: hormoner og diabetes.

Livslyst & Motivasjon SENTERET er «et mentalt treningssenter» og fremtidsrettet helse- og rehabiliteringstilbud for mennesker som opplever stress og utbrenthet, søvnproblemer, sosial angst, avhengighet, eller har blitt behandlet for bl.a.kreft, hjerte- og karsykdommer, diabetes og muskel-skjelettlidelser, med mer.

Målet vårt er å hjelpe våre kunder/klienter ut av en tilværelse med motløshet og resignasjon og gi dem mest mulig livslyst, selvtillit og tro på å komme tilbake til en best mulig hverdag.

Vi er der for deg som ønsker en positiv selvutvikling. Du kan enten få direkte personlig coaching eller du kan gjennomføre en eller flere av våre kurs.

Vi tilbyr bl.a.:
• Terapeutisk yoga & meditasjon
• Stressmestring
• Coaching (én-til-én, par og familier)
• Tverrfaglig oppfølging og behandlinger
• Workshops og foredrag

Behov for motivasjon og stressmestring tilpasset dine ansatte /kollegaer?
Vi tilbyr også skreddersydde workshop og foredrag til bedrifter og næringsliv.
Vi har mange gode forslag innen motivasjon og stressmestring!

Du finner Livslyst & Motivasjon SENTERET sentralt i Oslo, i Kirkeveien 67 like ved Majorstua-krysset. Se kart og veibeskrivelse her

KONTAKT OSS!
Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon? Send oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller ring oss på: 900 71 428 eller 474 65 380, så hjelper vi deg med glede!