Medicineyoga.no


medicineyoga.no setter fokus på pusteøvelser, medisinsk yoga, terapeutisk meditasjon og mindfulness – forankret i kvalitetssikret internasjonal forskning. Vi tilbyr ulike kurs, foredrag og workshops i kombinasjon med Livslyst & Motivasjon sine etablerte livs- og stressmestringsverktøy – og sammen våre tverrfaglige samarbeidspartnere.

Rebekka Nøkling og Marius Engh (partnere/eiere av Livslyst & Motivasjon AS) er begge diplomerte og sertifiserte MediYoga-instruktører med spesialisering innen: stress og utbrenthet, kreft, kvinnelige hormoner og depresjoner – og sertifiserte Dinah Rodrigues-yogalærere med spesialisering nnen hormoner og diabetes. På Livslyst & Motivasjon Senteret har de også knyttet til seg flere andre diplomerte MediYoga-instruktører, Kundaliniyogalærere og andre profilerte yogalærere og mindfulness instruktører – for å tilby et bredt spekter av terapeutisk yoga, meditasjon og mindfulness.

I tillegg holder Rebekka Nøkling, som er Cand. Scient (innen bio- og genteknologi), med over 20 års erfaring som leder innenfor områdene «Life Science» i inn- og utland, foredrag for MediYoga-INTERNATIONAL (www.mediyoga.com) – for studentene som utdanner seg som MediYoga-instruktører og terapeuter i Norge, samt for de som spesialiserer seg innenfor området kreft.

Rebekka Nøkling og Marius Engh holder også forskningsworkshops i Sverige (Stockholm og Göteborg) sammen med MediYoga-grunnleggeren Göran Boll. Dette gjør de også i Norge kontinuerlig – både for MediYoga-instruktører og terapeuter, men også for ALLE andre som er interessert i betydningen som yoga, meditasjon og mindfulness har – for enkeltmennesket, men også for det norske helsevesnet.