Siden er under bearbeidelse – mer informasjon kommer snart!

NYHET! FOREDRAG FOR BEDRIFTER OG ANDRE ARBEIDSPLASSER: «HVORDAN FÅ MINDRE STRESS OG MER LYST TIL Å SAMARBEIDE – og konkrete råd om hvordan vi kan spille hverandre gode!»
Foredrag for bedrifter og organisasjoner_Livslyst & Motivasjon
Livslyst & Motivasjon vil hjelpe deg og din arbeidsplass til å øke livskvaliteten og mestringsfølelsen din! Dette gjør vi gjennom å tilby deg våre stressmestringsforedrag, workshops, medisinske yogakurs (MediYoga) og andre kurs fra vår brede LIVSLYST-kursportefølje. Målet vårt er at du skal få dine personlige livsmestringsverktøy basert på fagkompetanse og vår unike coachingmetode og kunnskapserfaring innenfor positiv selvutvikling, stressmestring, forskningsformidling, medisinsk yoga og forebygging.

Hvordan du trives på jobben påvirker deg mer enn du tror! Rebekka vil innlede med å fortelle om hva forskningen sier om hvordan vi egentlig har det på jobb – og hvorfor dette så ofte er stressrelatert. Hun vil også dele noen av sine løsninger og stressmestringsverktøy som hun erfaringsmessig vet fungerer i jobbsammenheng, etter å ha holdt foredrag og kurs for svært mange arbeidsplasser med tusenvis av mennesker.

Foredraget passer for de som skal lede andre, eller samarbeide bedre og for bedrifter i omstillingsprosesser – og hvor målet er å løfte hverandre og unngå relasjonsstress, som ellers lett kan påvirke arbeidsplassen på en negativ måte. Hennes arbeidsverktøy er svært konkrete og kan brukes med en gang. Videre vil hun komme inn på hva vi kan lære av idrettspsykologien og det siste fra hjerne- og genforskningen – for å få vår «energikonto» i en bedre balanse – både på jobben og privat.
Rebekka har sammen med sin far, Magister i psykologi Olav Nøkling (som bl.a. ledet psykologiundervisningen på Norges Idrettshøyskole i flere tiår ved siden av sin privatpraksis for profilerte ledere) utviklet en egen coachingmetode basert på idrettspsykologi, innsikt i våre sosiale handlingssystemer og kunnskap om hvordan vi kan påvirke vårt eget genuttrykk, vår hjerneaktivitet, vårt energinivå og helse i mye større grad enn tidligere antatt. Rebekka utøver denne coachingmetoden i sin egen praksis på Consensio Behandlingssenter i Oslo. Hennes klienter inkluderer bl.a. toppidrettsutøvere, ulike næringslivsledere, helsepersonell, folk som lider av stressrelatert angst og et bredt spekter av pasienter med kortere og lengre sykemeldinger. Hun vil fortelle hvordan bedriften kan nå sine mål raskere og vise hvordan kollegaer kan samarbeide mer effektivt og samtidig unngå relasjonsstress på jobb. Hun vil komme inn på hvordan vi kan lære å hjelpe hverandre til å finne våre ressurser/egenskaper som i mye større grad kan utnyttes på arbeidsarenaen. Rebekka vil også forklare hvorfor gruppedynamikken er så viktig på et «lag» og hvorfor og hvordan vi kan få til at «VI» bli sterkere en «JEG» – for da kan mye stress og bevisste/ubevisste bekymringer forsvinne, som igjen påvirker både de personlige og økonomiske resultatene på en positiv måte – fordi alle motiveres til å jobbe sammen om «å spille hverandre gode» – og dermed oppnås også flere og bedre felles mål!
OM FOREDRAGSHOLDEREN: Rebekka Nøkling er en mental trener og stressmestringscoach som i sine ulike LIVSLYST-foredrag (som hun har holdt for tusenvis av mennesker rundt om i landet) vil gi deg/dere konkrete råd og livsmestringsverktøy fra Livslyst & Motivasjon – et selskap hun eier, og som har spesialisert seg på stressmestringskurs, livslyst- og motivasjonsforedrag, skreddersydde workshops, medisinske yogakurs (MediYoga) og andre kurs fra hennes brede LIVSLYST-kursportefølje.
Athenas er et av Norges største byrå som formidler profesjonelle foredrag, inkludert Rebekka sine foredrag som du kan lese mer om og bestille her: http://www.athenas.no/flx/foredragsholdere/rebekka-noekling-foredragsholder eller ved å ta direkte kontakt med Rebekka på e-post: rebekka@livslystogmotivasjon.no eller mob: 90071428