Om Livslyst & Motivasjon


Livslyst & Motivasjon AS er en del av konsernet Livslyst Holding AS. Vår produktutvikling bidrar også til at vi er hovedleverandører av utdanningsmodulene til mPOWER Academy AS – et selskap som tar et aktivt sosialt ansvar – slik at flere kan bli “kronisk friske”. Selskapet er også innholdsleverandør til: Livslyst & Motivasjon Senteret, Blodsukkerbalansen, LivslystMagasinet og LivslystStudioet.
(Les mer om eierskapet her)

Vi foredler tverrfaglig kompetanse til verdifulle og konkrete verktøy:

  • Livslyst & Motivasjon AS sin kurs- og produktutvikling er basert på tverrfaglig kvalitetssikret forskning, faglig spisskompetanse og lang kunnskapserfaring innenfor: coaching og mental trening, lederutvikling, toppidrettsutvikling, empowerment, stressmestring, endringsprosesser, utvikling av kurs og utdanningsmoduler, livslyst- og motivasjonsforedrag, skreddersydde workshops, medisinsk hormonyoga, terapeutisk avspenning, pusteøvelser og rehabilitering.
  • Livslyst & Motivasjon AS er medlem i Studieforbundet for næring og samfunn. Studieforbundet har til formål å fremme arbeidet med folkeopplysning og voksnes læring, og i samarbeid med medlemsorganisasjonene arbeide for et godt opplæringstilbud og høy studieaktivitet i hele landet. Studieforbundet næring og samfunn er ett av fire studieforbund som er direkte tilknyttet Kunnskapsdepartementet.
  • Gjennom vårt unike nettverk er vi i direkte kontakt med flere nasjonale- og internasjonale forskningsmiljøer innenfor helse- og rehabilitering, ernæring, mental trening, forebygging og psykososial mestring.
  • «Science for a better life»: Sammen med våre samarbeidspartnere foredler vi forskningsresultater til brukervennlige og livslystbetonte tilbud for privatpersoner, arbeidsplasser, pasientforeninger, organisasjoner og alle andre som ønsker en positiv selvutvikling. De samme fagmiljøene holder oss fortløpende oppdatert på nye og innovative fremskritt – slik at vi alltid kan tilby våre kunder, klienter og kursdeltagere de beste livsmestringsverktøy for å oppnå et bedre liv.

SKREDDERSYDD & PERSONLIG OPPFØLGNING: Vi tilbyr også én-til-én oppfølging av våre tverrfaglige terapeuter og coacher som er spesialisert innen stressmestring, mental trening, motivasjon, endringsprosesser, empowerment, positiv selvutvikling, lederutvikling, medarbeiderskap, selvledelse, utbrenthet, parterapi, hormoner, pusteteknikker, avspenningsteknikker, presentasjonsteknikker og relasjonell kommunikasjon med mer. Du kan lese mer om våre tilbud her: www.livslystsenteret.no og enkelt bestille en time ved å sende oss en e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller ved å ringe eller sende sms til: 90071428

KURS & WORKSHOPS: I tillegg har vi egne LIVSLYST-kurs og workshops med fokus på: livsglede, motivasjon, relasjonsstress, hvordan øke din endringskompetanse, presentasjonsteknikker, relasjonell kommunikasjon, samspill og trivsel, avspenningsteknikker, pusteøvelser, resultatorienterte metoder med fokus på “hvordan vi kan spille hverandre gode”, kosthold og ernæring, stressmestring, familieterapi, parterapi, egne kurs tilrettelagt for menn og deres behov for hjelp ved ulike former for motgang, hvordan bli kvitt dine energityver, livslyst- og selvhjelpskurs for kreftpasienter og pårørende, forskningsbaserte kurs hvor du lærer hvorfor det å praktisere medfølelse og selvmedfølelse har blitt et så viktig internasjonalt forskningsfelt, terapeutisk meditasjon og yoga nidra, hormonyoga og så har vi egne kvinnekurs for å gjenoppdage egen naturlige styrke, gjennomføringskraft, humor og selvtillit.

Livslyst og Motivasjon_samspill

INSPIRASJON, MOTIVASJON OG PÅFYLL: Vi vil også invitere til inspirerende LIVSLYST-foredrag og andre spennende foredrag med gjesteforedragsholdere og professorer/forskere som vil gi deg «siste nytt fra forskningen som kan hjelpe deg»! Les mer i aktuelle artikler i media, hør på våre podcaster eller finn inspirerende lesestoff i LivslystMagasinet vårt.