HR-Balansen


De profilerte foredragsholderne og fagekspertene, Hege B. Hasler og Rebekka Nøkling, også kjent fra helse- og livstilsserien i LivslystMagasinet og podcasten: BLODSUKKERBALANSEN – har fått tusenvis av lesere, lyttere og følgere i hele Skandinavia. 

I 2021 startet de selskapet Blodsukkerbalansen, som byttet navn til HR-Balansen i 2022, etter mange års samarbeid innen ernæring, diabetes, stressmestring og mental trening.


Selskapet produserer podcaster, artikler, helseserier, bøker og kurs for å gi deg: matnyttige tips for å få en bedre blodsukkerbalanse, faglig innsikt, påfyll, ny energi, motivasjon og inspirasjon. Hege og Rebekka gir deg kvalitetssikret kunnskap og konkrete råd for å få en bedre hverdag med mindre stress og mer livslyst – gjennom å hjelpe deg til å gjenvinne din egen livsbalanse: fysisk, mentalt, hormonelt og ved hjelp av positive kostholdsendringer!

I tillegg er HR-Balansen innholdsleverandør til mPOWER Akademiet sine kurs og utdanningsmoduler som kombinerer fagkunnskap og mestringsverktøy innen ernæring, diabetes, stressmestring og mental trening.

Rebekka Nøkling og Hege B. Hasler holder flere kurs og foredrag om ernæring, diabetes, stressmestring og mental trening for privatpersoner og bedrifter. I tillegg lanserer Livslyst & Motivasjon AS (medlem i Studieforbundet for næring og samfunn, som ligger direkte under Kunnskapsdepartementet) den første HR-Balansen utdanningen i 2022 i mPOWER Akademiet.

OM LEDERGRUPPEN I HR-BALANSEN:

Rebekka Nøkling er en profilert foredragsholder, mental trener og stressmestringscoach, podcastprogramleder og helsejournalist med medisinsk genforskningsbakgrunn. Hun eier Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Marius Engh. Dette selskapet eier: Livslyst & Motivasjon Senteret: www.livslystsenteret.no, LivslystStudioet: www.livslyststudio.com og LivslystMagasinet: www.livslystmagasinet.net. Rebekka er i tillegg rektor og fagansvarlig for mPOWER-utdannelsen: www.mpoweracademy.org hos mPOWER Akademiet (et utdanningsselskap i Livslyst & Motivasjon konsernet), som hjelper flere til å bli “kronisk friske”. Hun er også medisinsk- og terapeutisk hormonyogalærer spesialisert innen: stress- og utbrenthet, kreft, kvinnelige hormoner, diabetes og depresjoner. Rebekka underviser medisinstudenter og holder mange kurs og foredrag for helsepersonell, samt tusenvis av ansatte i private og offentlige bedrifter, interesseorganisasjoner og pasientforeninger rundt om i hele landet.

Hege B. Hasler er foredragsholder, sykepleier, blodsukkerekspert, podcastprogramleder og har jobbet med diabetespasienter i over 20 år. De siste 15 årene har hun jobbet på Dr. Fedon Lindbergs Klinikk i Oslo, der kostholds- og livsstilsveiledning har vært den viktigste behandlingsformen. Hun har skrevet bøkene «Diabetesboka- spis riktig og bli friskere», «Den Praktiske Diabetesboka – Spis deg friskere på 6 uker» og “Søtt og sukkerfritt”, sammen med Gunn-Karin Sakariassen – og som alle har blitt bestselgere. I 2021 kom hun ut med boken “Slankereisen – 5 etapper til et lettere liv”, sammen med Bård Hoksrud. Hege er tillitsvalgt i fylkeslaget i Diabetesforbundet. Hun er også sertifisert mPOWER Agent og foreleser ved mPOWER akademiet: www.mpoweracademy.org. I tillegg startet hun sitt eget selskap: Vektklinikken i 2021.

Siden er under bearbeidelse