Foredrag


SISTE NYTT! Nå kan du også bestille et foredrag online: Rebekka Nøkling er spesialist på hjernetrim, stressmestring og motivasjon – og sprer engasjement, godfølelse og livsglede i sine foredrag – og ja: Alt er faglig forankret! Du vil lære deg å takle endringsprosesser bedre, spille på lag med dine kollegaer og få verktøy som gir deg innsikt i hvordan du kan få mer livsglede og engasjement på arbeidsplassen – og i privatlivet – ved å stimulere nervesystemet, hormonene, cellene dine og hjernen positivt. Foredragene skreddersys til hver målgruppe, samt for grupper helt uten faglig bakgrunn. Rebekka er opptatt av å formidle forskning på en lett, ledig og underholdende måte. Du vil i hennes foredrag få konkrete råd og øvelser som du kan bruke med en gang! 

Rebekka foredrag er basert på banebrytende forskning i grensesnittet mellom hjerneforskning, genforskning og psykologi. Hun har en bred fagkompetanse innen medisinsk genforskning og ledererfaring fra i næringslivet innenfor “Life Science” og ved Universitetet i Oslo de siste 20 årene. Rebekka jobber også én-til-én med klienter i sin privatpraksis på Majorstuen i Oslo. I sine foredrag vil hun lære deg triksene brukt av bl.a. toppidrettsutøvere, ledere og andre som må prestere og levere toppresultater. Rebekka har de siste årene også hatt stor suksess med å holde underholdende foredrag om hvordan du kan få hjernen og kroppen til å kommunisere bedre. Hun vil forklare deg hvorfor hjernetrim og det å “skru på dine gode gener” og aktivere/balansere dine hormoner er like viktig som å trene fysisk og spise sunt, dersom du ønsker en personlig positiv utvikling.

Et foredrag med Rebekka Nøkling gir deg:

  • Konkrete råd og tips du enkelt kan ta i bruk med en gang.
  • Spennende innsikt som vil la deg gjøre positive endringer i hverdagen og skape en god utvikling.
  • Foredrag skreddersydd for å treffe dine behov.

MER INFORMASJON OM FOREDRAGSHOLDEREN:

Rebekka Nøkling er en profilert foredragsholder og podcastprogramleder, mental trener, coach, helsejournalist med genforskningsbakgrunn (bl.a. kjent fra flere helseserier i Tara – Norges største kvinnemagasin og i LivslystMagasinet) og medisinsk hormonyogalærer. Rebekka  har holdt foredrag for tusenvis av mennesker i Norge, Sverige, Italia, Tyskland og USA. Hun liker å møte folk der de bor og holder derfor livslyst- og motivasjonsforedrag rundt om i hele landet, direkte via Livslyst & Motivasjon AS, eller med sin samarbeidspartner Athenas – Norges største foredragsformidlingsbyrå.

Rebekka brenner for å hjelpe mennesker som ønsker en personlig vekst som skaper positive endringer – og en hverdag med mindre stress og mer livslyst. Dette gjør hun ved å dele sine konkrete råd, stressmestringsverktøy, metoder og sin kunnskapserfaring og unike kompetanse gjennom sine: foredrag, workshops, terapeutiske/medisinske hormonyogakurs og andre kurs fra vår brede LIVSLYST-kursportefølje. I tillegg underviser Rebekka medisinstudenter på en høyskole og hun er rektor og utdanningsansvarlig på mPOWER Academy: www.mpoweracademy.org – som har som mål å få flere til å bli “kronisk friske” i samfunnet vårt.

Det at Rebekka fikk brystkreft i ung alder gjorde at hun måtte lære seg å mestre motgang og bli en «overlever med senskader». Resultatet ble at hun utviklet sine personlige livsmestringsverktøy og en egen coachingmetode som er basert på hennes livserfaring, banebrytende forskning i grensesnittet mellom: genforskning, hjerneforskning og psykologi og som viser hvordan kropp og sinn henger sammen, samt samarbeidet hun har med faren og Magister i psykologi, Olav Nøkling, som ledet psykologiundervisningen på Norges Idrettshøyskole (NIH) i flere tiår.

Profilert foredragsholder og forskningsformidler: Rebekka har selv undervist i flere år på Norges Markedshøyskole, BI, Bjørknes Høyskole og Norges Idrettshøyskole. Hun har de siste 20 årene hatt flere lederstillinger innenfor området «Life Science» i inn- og utland, og bl.a. vært Global produktsjef for medisinske genteknologiske roboter i internasjonale selskaper (GenoVision/Qiagen), helseforlagssjef og redaktør ved Universitetet i Oslo (UiO) i Birkeland Publications, prosjektleder i Bio-Medisinsk Innovasjon AS og Birkeland Innovasjon AS (kommersialiseringsenheter ved UiO og Oslo universitetssykehus med ansvar for forskningspatenter og oppstart av legemiddelfirmaer) og vært direktør i Aberia Healthcare.

Rebekka fant raskt ut at hennes mestringsverktøy også kunne være verdifulle i jobbsammenheng. Særlig når man skal lede andre, eller samarbeide – og hvor målet er å løfte hverandre og unngå relasjonsstress og sykmeldinger. Hennes verktøy er svært konkrete og kan brukes med en gang. De reduserer stress umiddelbart, skaper tillit og skaper ny og positiv energi, som smitter over på omgivelsene – på jobben, men også privat. Les mer om Rebekka Nøkling sin faglige bakgrunn her

athenas-logo_Rebekka Nøkling_Livslyst & MotivasjonHER KAN DU SE EKSEMPLER PÅ REBEKKA NØKLINGS FOREDRAG SOM ATHENAS (NORGES STØRSTE BYRÅ SOM FORMIDLER PROFESJONELLE FOREDRAG) TILBYR

For mer informasjon, ønske om å få skreddersydd et foredrag for deg og din bedrift eller andre spørsmål – ta direkte kontakt med Rebekka  på e-post: post@livslystogmotivasjon.no eller mob (gjerne sms): 90071428

HVEM LEIER INN REBEKKA SOM FOREDRAGSHOLDER?
Livslyst & Motivasjon AS leies ofte inn for å ta hele ansvaret for spesifikke arrangementer for private grupper, pasientorganisasjoner, arbeidsplasser og næringslivet.

Rebekka Nøkling har blant annet holdt foredrag, kurs, workshops, skreddersydde podcasts og vært konferansier/debattleder for: Helseforetakene Helse Sør-Øst, Helse Vest, Helse Midt-Norge og Helse Nord, Lederne.no, Virke – hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen, NorgesGruppen, Oculos, HyperRedink, The Human Aspect, DIXI Ressurssenter, Utdanningsforbundet, Hjelmeland kommune, Oslo foto- og kunstskole, Ledernettverket for ideell sektor, Anestisykepleierne ved Radiumhospitalet, mPOWER Akademiet, Helt Sentralt, Nettavisen, Balansekompasset, MediYoga Förbundet Sverige, Sagatun Brukerstyrt Senter, Ungdomsgruppen i Kreftforeningen, Blodsukkerbalansen, SuperSenior50+, Sjøholmen — Kunst og kulturhus, Bonnier Media, lærere og elever ved Oslo Handelsgymnasium, lærere og elever ved Kristelig Gymnasium (KG), Philips Norge, Statens vegvesen, Norges Idrettshøyskole (NIH), Norsk Sykepleierforbund, diverse lokallag for Stoffskifteforbundet, Radiumhospitalet OUS/Avd. Anestesisykepleiere, Hjerte-glede-dagen i samarbeid med Bjørg Thorhallsdottir, Tverrfaglig Forum – et forum for kultur, vitenskap og livssyn på Universitetet i Oslo, Landsforeningen for kvinner med bekkenløsning (LKB), Bjørknes Høyskole (medisinstudiet), Norske Revmatikerforbund (NRF), Stavanger sykehus, Lærings- og mestringssentre, Pfizer, Dansac, Vestfold Sykehus, Norsk Forening For Nevrofibromatose (NFFNF), Kvinnehelsedagen (arrangør: Norske Kvinners Sanitetsforening), Tone Lise Akademiet, Hjernesvulstforeningen, NAV, iFokus AS – en av Norges ledende attføringsbedrifter, Stamina Helse (HMS-kurs for ledere), Mental Helse, Lungekreftforeningen, Diabetesforeningen, JAG assistanse som tilbyr personlig assistanse for funksjonshemmede, Helseforum for kvinner (HFK), Den Norske Ballettskolen, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL), Haug skole og ressurssenter i Bærum, Norsk Thyreoideaforbund (stoffskifteorganisasjonen), Hørselhemmedes landsforening (HLF), Tara-redaksjonen (Norges største kvinnemagasin), Tara magasinets aften for leserne, Kronikere i Brukar-organisasjonane i Sykkylven, Norges Takstmenn, Foreningen for merkantilt helsepersonell, Female Presence, Jentebølgen HOT, Damenes aften (arrangør: Støtvig hotell), Studio Balanse – Medisinsk Yoga & Bowenterapi, Oslo Yogafestival,  Puro Yoga, MediYoga Inernational, Karolinske Institutt (Sverige), MediYoga-instituttene i Stockholm og Göteborg og flere Folkehelsekonferanser rundt om i Norge. Som erfaren journalist har Rebekka intervjuet mange og hun kan også brukes som program- og debattleder, eller konferansier om det er behov for det.

Rebekka jobber også som helsejournalist og konferansier/debattleder.
SE FLERE EKSEMPLER PÅ FOREDRAG REBEKKA NØKLING HOLDER