PRESSEMELDING/INVITASJON:

HELSE & KULTUR på agendaen i ISAK-kultursenter i Trondheim 4. april: Bli med på Thomas Brøndbo konsert, og møt ekspertene som vil gi deg livslyst, motivasjon og puste- og stressmestringsøvelser – som du kan bruke med en gang!

Livspust- og stressmestringsforedrag i Trondheim med Thomas Brøndbo 4 april_litenLIVSLYST – PUSTETEKNIKKER – STRESSMESTRING – MOTIVASJON – HELSE & KULTUR – KONSERT
DDE`s lillebror Thomas Brøndbo har nettopp vært rundt i Trøndelag med sitt kritikerroste show: «Det kan bare lillebror» (terningkast 6 i Trønderavisa og 4 i Adressa). Nå kommer han tilbake til Trondheim, men denne gangen har han med et ekspertlag innen puste- og stressmestring – for å hjelpe trønderne til å få en bedre helse. Pusteekspert, operasanger og eier av Pusteteknikk.no Anette Aarsland er forfatter av boken «Pusten» som i disse dager lanseres i radio og på TV rundt om i hele landet.

Livspust- og stressmestring på God Morgen Norge TV2
Her ser du pusteekspert Anette Aarsland som lærer Vår Staude i God Morgen Norge på TV2 (19. mars) å puste riktig, i forbindelse med lanseringen av boken «Pusten» som hun har skrevet med Nina Hanssen.
Rebekka Nøkling er dalig leder i Livslyst & Motivasjon
Rebekka Nøkling brenner for å hjelpe mennesker som ønsker en personlig vekst som skaper positive endringer – og en hverdag med mindre stress. Dette gjør hun ved å gi dem konkrete råd og mestringsverktøy fra Livslyst & Motivasjon porteføljen. Rebekka tilbyr et bredt spekter av foredrag og kurs innenfor selvutvikling, livslyst, stressmestring, positiv motivasjon, relasjonsbygging, kommunikasjon og presentasjon, mestring av angst og krisehåndtering.

Du kan blant annet se henne på God Morgen Norge/TV2 onsdag 19. mars, men også oppleve henne «live» i Trondheim 4. april, sammen med stressmester, coach, motivator og helsejournalist Rebekka Nøkling som eier Livslyst & Motivasjon (tidligere LivslystPortalen, som hun eide sammen med Anbjørg Sætre Håtun). Hun brenner for å hjelpe mennesker som ønsker en personlig vekst som skaper positive endringer – og en hverdag med mindre stress. Dette gjør hun ved å gi dem konkrete råd og mestringsverktøy fra Livslyst & Motivasjon porteføljen som består av et bredt spekter av foredrag og kurs innenfor selvutvikling, livslyst, stressmestring, positiv motivasjon, relasjonsbygging, kommunikasjon og presentasjon, mestring av angst og krisehåndtering.

Brøndbo er også motivator i «Lyden av helse» i disse dager. Dette suksesshelseprosjektet i Nord-Trøndelag kjøres for andre gang, og bidrar til å få hundrevis av sykehusansatte til å synge i kor for å få en bedre helse. Les atikkel om helseprosjektet i Trønderavisa og i Namdalsavisa

Les mer om samarbeidet mellom Livslyst & Motivasjon og Thomas Brøndbo

ARRANGØR FOR  FORESTILLINGENE (kl 14.30 og kl 18.30) I ISAK-KULTURSENTER I TRONDHEIM 4. APRIL:
«LivsPust- og stressmestring» er et samarbeid mellom Livslyst & Motivasjon og Pusteteknikk.no.
Aarsland og Nøkling har holdt foredrag for tusenvis av mennesker rundt om i hele Norge. Men dette er første gang de opptrer i Trøndelag og de vil derfor by på et personlig og kunnskapsrikt foredrag hvor de vil dele sin historie og sin tverrfaglige fagkompetanse – som spenner seg helt fra opera til medisinsk genforskning. Målet er å gi publikum et morsomt og inspirerende foredrag hvor det deles ut konkrete råd og puste- og stressmestringsøvelser som kan brukes med en gang. I tillegg blir det en skikkelig Brøndbo konsert med allsang hvor Nøkling byr opp til en «slow motion dans» – en stressmestring- og livslystdans som både gamle og unge kan være med på – og som sender «cellene dine på spa» ved hjelp av en metode som er basert på helseforskningen som binder sammen kropp og sinn.

ØNSKER DU, DIN ORGANISASJON ELLER ARBEIDSPLASS Å VITE MER ELLER MELDE DERE PÅ MED EN GANG?
Last ned invitasjon og program her

For gruppebestilling og rabatter (fra 150-250 NOK) kontakt Rebekka Nøkling: rebekka@livslystogmotivasjon.no

BOR DU I OSLO?
Da kan du også delta på vår LivsPust- og stressmestringsaften 2. april
– midt på Karl Johan!

PRESSEKONTAKT:
For spørsmål om arrangementet og avtale om intervju, ta kontakt med Rebekka Nøkling: rebekka@livslystogmotivasjon.no eller mob: 900 71 428