ØNSKER DU EN HVERDAG MED MINDRE STRESS OG MER LIVSLYST? Da kan vi hjelpe deg!

VELKOMMEN TIL EN STRESSFRI ATMOSFÆRE – HVOR DU VIL BLI MØTT AV ET LIVSLYST-TEAM SOM ER OPPTATT AV Å SE “HELE DEG”!

Du finner oss i Livslyst & Motivasjon SENTERERET i Kirkeveien 67 A (kun 100 meter fra Majorstuakrysset).

Så nå kan du legge igjen stresset hjemme eller på jobben – og puste ut og senke skuldrene når du kommer «hjem til oss». For her på Livslyst & Motivasjon SENTERET kan du bli med på bl.a. dette: medisinske yoga (MediYoga) klasser og spesialiseringskurs innenfor: stress- og utbrenthet, ryggproblemer, depresjoner, kvinner med hormonubalanse og for kreftpasienter. Du kan også bli med på morsomme og inspirerende dansekurs og én-til-én dansetimer som er skreddersydd for å hjelpe deg til å stresse ned. Vi tilbyr også kraniosakralterapi og terapeutisk massasje.

SISTE NYTT! I tillegg lanserer vi nå et bredt Kundaliniyoga tilbud (både yogaklasser og utdanning) og Qigong klasser!

Og vi vil vil fortsette med ulike stressmestring- og pustekurs, parkurs, egne kurs tilrettelagt for menn og deres behov for hjelp ved ulike former for motgang, forskningsbaserte kurs hvor du lærer hvorfor det å praktisere medfølelse og selvmedfølelse har blitt et så viktig internasjonalt forskningsfelt som kan forandre livet ditt og ikke minst helsen din positivt, å lære deg hvordan du kan få en hverdag med «slow motion» pauser og så har vi egne kvinnekurs for «å hente frem den erotiske kvinnen i deg» – for å gjenoppdage din naturlige styrke og selvtillit.

Dette gjør vi sammen med et unikt og tverrfaglig LIVSLYST-team som bl.a. består av: flere sertifiserte og diplomerte MediYoga-instruktører, erfarne fysioterapeuter, coacher, danselærere, erfarne og kjente yogalærere, en kraniosakralterapeut og profilerte mindfulness- og pusteeksperter.

I tillegg tilbyr vi daglig én-til-én oppfølging av våre tverrfaglige terapeuter som er spesialisert innen stressmestring, positiv selvutvikling, pusteteknikker, kraniosakralterapi, dans og fysioterapi i kombinasjon med komplementærbehandling.

Vi vil også invitere til inspirerende LIVSLYST-foredrag og andre spennende foredrag med gjesteforedragsholdere og professorer/forskere som vil gi deg «siste nytt fra forskningen som kan hjelpe deg»!

Livslyst-hilsen
Marius Engh og Rebekka Nøkling (partnere/eiere av Livslyst & Motivasjon AS) og resten av LIVSLYST-teamet

Livlyst & Motivasjon SENTERET er en virksomhet under Livslyst & Motivasjon AS som du kan lese mer om her