Livslyst & Motivasjon tilbyr et bredt spekter av foredrag og kurs innenfor selvutvikling, livslyst, stressmestring, positiv motivasjon, relasjonsbygging, medisinsk yoga (MediYoga), forebygging, mestring av angst og krisehåndtering.

RebekkaDaglig leder/eier, Rebekka Nøkling var tidligere partner med Anbjørg Sætre Håtun i LivslystPortalen AS som de eide sammen. I dag må Rebekka fortsette LIVSLYST-arbeidet alene, som bygger på visjonen om å hjelpe flest mulig mennesker til å mestre motgang på en best mulig måte. Dette gjør hun, sammen med utvalgte samarbeidspartnere, gjennom Livslyst & Motivasjon virksomheten (tidligere LivslystPortalen AS): www.livslystogmotivasjon.no, som nå har blitt en del av Mitochondria AS – som er hennes andre selskap som ble stiftet i 2008, basert på Mitochondria-nettverket som ble etablert i 2005: www.mitochondria.no

Livslyst & Motivasjon sine samarbeidspartnere
TVERRFAGLIG KOMPETANSE: Her ses noen av Livslyst & Motivasjon sine samarbeidspartnere: sosionom og medisinsk yogalærer Marius Engh, psykolog Marthe Ekker, pusteekspert Anette Aarsland og saksofonist og komponist Frøy Aagre.

Livslyst & Motivasjon er opptatt av å se «hele mennesket». Rebekka Nøkling mener at det er viktig å identifisere balanseforholdet mellom den fysiske, psykiske og emosjonelle siden, før man kan hjelpe enkeltmennesker som møter en eller annen form for motgang. Hun fikk selv brystkreft i ung alder og det er grunnen til at hun begynte med genforskning, fordi hun ønsket å forstå hva som skjedde med kroppen sin og hva hun kunne gjøre for å hjelpe den. Det at hun måtte lære seg å mestre motgang og bli en «overlever med senskader» gjorde at hun utviklet sine egne livsmestringsverktøy. Disse er basert på hennes personlige livserfaringer og den innsikten hun har i banebrytende forskningsfelt som viser hvordan kropp og sinn henger sammen. Gjennom årenes løp har hun opparbeidet seg en unik kompetanse innenfor psykososial mestring, som hun bruker hver dag, på seg selv, sine klienter, kursdeltagere og publikum som kommer for å høre på hennes foredrag.  Her kan du lese mer om hva som er Livslyst & Motivasjon sin grunnfilosofi.

Fagkompetanse og unik kunnskapserfaring. Rebekka Nøkling har tidligere vært helseforlagssjef og redaktør ved Universitetet i Oslo (UiO), hvor hun også tok hovedfag (Cand. Scient.) med studieretning i bio- og genteknologi, etterfulgt av 4 år som Dr. stipendiat innenfor helse og medisin. Hun har de siste 20 årene hatt flere lederstillinger innenfor områdene «Life Science» i inn- og utland, og bl.a. vært prosjektleder i Bio-Medisinsk Innovasjon AS og vært direktør i Aberia Healthcare. Rebekka har også tidligere vært driftsleder- og senterkoordinator for Vardesenteret (et senter for kreftrammede og pårørende på Radiumhospitalet). Rebekka har også jobbet mye med markeds- og kommunikasjonsstrategi, patentbeskyttelse og internasjonal kommersialisering av forskningsresultater, og hun satt i det nasjonale fagrådet for Menneskekroppen i forbindelse med UiO sitt 200 års jubileum i 2011.

Rebekka Nøkling har hatt en allsidig karriere, som spenner seg helt fra forskningsbenken til lederstillinger i næringslivet og videre til å lede kreft- og mestringssentre, hvor hun hadde nær pasient- og pårørende kontakt. Hun fant raskt ut at hennes mestringsverktøy også kunne være verdifulle i jobbsammenheng. Særlig når man skal lede andre, eller samarbeide – og hvor målet er å løfte hverandre og unngå relasjonsstress og sykmeldinger. Hennes verktøy er svært konkrete og kan brukes med en gang. De reduserer stress umiddelbart, skaper tillit og skaper ny og positiv energi, som smitter over på omgivelsene – på jobben, men også privat. For mer informasjon om hennes foredrag, ta en titt her: http://www.athenas.no/flx/foredragsholdere/rebekka-noekling-foredrag/

Livslyst & Motivasjon leies ofte inn for å ta hele ansvaret for spesifikke arrangementer i Helse-Norge, men også for private grupper/pasientorganisasjoner og næringslivet. Rebekka Nøkling har blant annet holdt foredrag, kurs, workshops og vært konferansier/debattleder for: Helseforetakene Helse Sør-Øst, Helse Vest, Helse Midt-Norge og Helse Nord, Ungdomsgruppen i Kreftforeningen, lærere og elever ved Oslo Handelsgymnasium, Landsforeningen for kvinner med bekkenløsning (LKB), Norske Revmatikerforbund (NRF), Stavanger sykehus, Lærings- og mestringssentre, Pfizer, Kvinnehelsedagen (arrangør: Norske Kvinners Sanitetsforening), Hjernesvulst-foreningen, NAV, iFokus AS – en av Norges ledende attføringsbedrifter, Stamina Helse, HMS-kurs for ledere, Mental Helse, Lungekreftforeningen, Diabetesforeningen, Den Norske Ballettskolen, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL), Haug skole og ressurssenter i Bærum, Norsk Thyreoideaforbund (stoffskifteorganisasjonen), Hørselhemmedes landsforening (HLF), Tara-redaksjonen (Norges største kvinnemagasin), Kronikere i Brukar-organisasjonane i Sykkylven, Foreningen for merkantilt helsepersonell, Female Presence, Jentebølgen HOT og flere Folkehelsekonferanser rundt om i Norge. Som erfaren journalist har Rebekka intervjuet mange og hun kan også brukes som program- og debattleder, eller konferansier om det er behov for det.

Rebekka i Tara artiklerMange gjenkjenner Rebekka fra Livslyst-serien i Tara (Norges største kvinnemagasin) som hun skrev sammen med sin daværende partner i LivslystPortalen AS, Anbjørg Sætre Håtun. Hun har også vært fast frilanser for Khrono (nettavisen til Høyskolen i Oslo og Akershus) og skriver også for flere «Life Science» selskaper tilknyttet Universitetet i Oslo og Forskningsparken.Rebekka sitter også i ekspertpanelet for AltforMamma og skriver for både AltforMamma og Overgang.no. Hun er stadig i media og formidler helsenytt og «forskning som hjelper deg».

En banebrytende og tverrfaglig coaching metode. Rebekka har tilleggsutdanning innenfor psykologi og juss fra UiO, Lov- og bransjekunnskap fra Legemiddelindustri-foreningen, medisinsk yoga (MediYoga), samt prosjekt-ledelse og journalistikk fra Høyskolen i Oslo. Videre har hun gått flere år i lære hos sin far og Magister i psykologi, Olav Nøkling, som bl.a. ledet psykologiundervisningen på Norges Idrettshøyskole i flere tiår, ved siden av sin privatpraksis for profilerte ledere. Sammen har de utviklet en egen personlig veiledning/coaching metode som Rebekka utøver i sin egen praksis på Consensio Behandlingssenter (eid av Gjelsten) i Oslo. Hennes klienter er i alderen fra 8-85 år og inkluderer bl.a. toppidrettsutøvere, helsepersonell, folk som lider av angst, kroniske smertepasienter, ME-pasienter, unge og voksne som lider av ulike spiseforstyrrelser, par og næringslivsledere.

Her kan du lese mer om Rebekka Nøkling, som også er redaktør i LivslystMagasinet (som eies av Livslyst & Motivasjon)