Møt Rebekka Nøkling: mental trener, motivator, foredragsholder og stressmestringscoach

fotballbilde_Rebekka

Rebekka Nøkling (46) er grunnleggeren og partner/eier av Livslyst & Motivasjon AS, sammen med Marius Engh, som eier både  Livslyst & Motivasjon Senteret og LivslystMagasinet. Rebekka jobber som stressmestringscoach, mental trener, medisinsk og terapeutisk yogainstruktør og parterapeut. Hun er en profilert foredragsholder som har holdt foredrag for tusenvis av mennesker rundt om i Norge. I tillegg er hun radioprogramleder, podder og helsejournalist (bl.a. kjent fra flere helseserier i Tara – Norges største kvinnemagasin).

Det at Rebekka fikk brystkreft i ung alder gjorde at hun måtte lære seg å mestre motgang og bli en «overlever med senskader». Resultatet ble at hun utviklet sine personlige livsmestringsverktøy og en egen coachingmetode som er basert på hennes livserfaring, banebrytende forskning i grensesnittet mellom: genforskning, hjerneforskning og psykologi og som viser hvordan kropp og sinn henger sammen, samt samarbeidet hun har med faren og Magister i psykologi, Olav Nøkling, som ledet psykologiundervisningen på Norges Idrettshøyskole i flere tiår.

Rebekka fant raskt ut at hennes mestringsverktøy også kunne være verdifulle i jobbsammenheng. Særlig når man skal lede andre, eller samarbeide – og hvor målet er å løfte hverandre og unngå relasjonsstress og sykmeldinger. Hennes verktøy er svært konkrete og kan brukes med en gang. De reduserer stress umiddelbart, skaper tillit og skaper ny og positiv energi, som smitter over på omgivelsene – på jobben, men også privat.

Rebekkas foredrag kjennetegnes, enten de er 30 minutter, 1 time eller 3 timer lange, av inspirerende historiefortelling som kombineres med morsomme øvelser. Hun tilbyr også innovative workshops for små og store grupper. Rebekka er opptatt av å skreddersy et personlig opplegg for hver oppdragsgiver, slik at foredrag og kurs tilpasses den spesifikke målgruppen og arrangementet. Som erfaren journalist har Rebekka intervjuet mange og hun kan også brukes som program- og debattleder, eller konferansier om det er behov for det.

Rebekka i Tara artiklerMange gjenkjenner Rebekka fra Livslyst-seriene i Tara (Norges største kvinnemagasin) som hun bl.a. har skrevet sammen med sin tidligere partner Anbjørg Sætre Håtun og så med doktor Fedon Lindberg.

Hun er stadig i media og skriver eller uttaler seg om «forskning som hjelper deg» og hva du kan gjøre selv for å få en energikonto i balanse og en likevekt mellom kropp og sinn.

Rebekka har holdt foredrag for tusenvis av mennesker rundt om i landet – fra pasientforeninger til næringslivet – og det er nettopp hennes livshistorie og allsidige arbeidserfaring de siste 20 årene: ulike lederstillinger i næringslivet, helseforlagssjef ved UiO, leder av mestringssentre, egen praksis ved Consensio Behandlingssenter (eid av Gjelsten) på Aker Brygge og på Livslyst & Motivasjon Senteret på Majorstuen i Oslo, ja som gjør henne til en unik og inspirerende foredragsholder. Hun er Cand. Scient. (bio- og genteknologi), etterfulgt av 4 år som Dr. stipendiat innenfor helse og medisin og hun har bl.a. tilleggskompetanse i psykologi/coaching, juss, prosjektledelse, journalistikk, medisinsk yoga (sertifisert og diplomert MediYoga-instruktør spesialisert på stress og utbrenthet, kreft, kvinnelige hormoner og depresjoner) og Dinah Rodrigues-yogalærer spesialisert på hormoner og diabetes. Hun har også jobbet med markeds- og kommunikasjonsstrategi, patentbeskyttelse og internasjonal kommersialisering av forskningsresultater, og hun satt i det nasjonale fagrådet for Menneskekroppen i forbindelse med UiO sitt 200 års jubileum i 2011. Denne helheten gir også innholdet i foredragene en faglig og kvalitetssikret tyngde.

Les mer om Rebekka Nøklings foredrag om stressmestring og livskvalitet – som formidles gjennom ATHENAS – FORMIDLING AV FOREDRAG

Les mer om våre tilbud, coaching, kurs, workshops og utdannelsemoduler på Livslyst & Motivasjon Senteret

Publisert av

Livslyst & Motivasjon - ønsker du mindre stress og mer livslyst?

Livslyst & Motivasjon vil hjelpe deg til å øke livskvaliteten og mestringsfølelsen din! Dette gjør vi gjennom å tilby deg våre stressmestringsforedrag, workshops, coaching, medisinske og terapeutiske yoga og meditasjonskurs og andre kurs fra vår brede LIVSLYST-kursportefølje. Målet vårt er at du skal få dine personlige livsmestringsverktøy basert på fagkompetanse og vår unike coachingmetode og kunnskapserfaring innenfor Livslyst & Motivasjon AS tilbyr et bredt spekter av foredrag og kurs innenfor: positiv selvutvikling, livslyst, stressmestring, motivasjon, mental trening, relasjonsbygging, teambuilding, prosessveiledning, forebygging, mestring av psykososial angst, medisinsk yoga og terapeutisk meditasjon, pusteteknikker, ernæring og forskningsformidling.